VIDEO / Declaraţia tranşantă a Danielei Gyorfi, după ce s-a aflat că soţul Ilenei Ciuculete se retrage la o mănăstire

+2 click pentru
galerie

Daniela Gyorfi a spus într-o emisiune că faptul că va merge la o mănăstire de pe Muntele Athos nu-l va ajuta pe Cornel Galeş să se apropie de Dumnezeu. © Sura foto: Facebook / Spynews

Daniela Gyorfi a spus într-o emisiune că faptul că va merge la o mănăstire de pe Muntele Athos nu-l va ajuta pe Cornel Galeş să se apropie de Dumnezeu. În cadrul interviului, artista a făcut mărturisiri dureroase şi despre mama ei.

În urmă cu o săptămână soţul Ilenei Ciuculete a declarat că speră că va înţelege sensul cuvintelor: "voinţa Domnului, facă-se voia Domnului." Cel mai probabil a afirmat asta în contextul în care urmează să plece în Grecia, la o mănăstire.

Daniela Gyorfi a mărturisit că la aproape patru ani de la moartea mamei sale, încă varsă lacrimi amare. Anica Gyorfi a murit pe 29 septembrie 2013.

"Nu cred că te apropii de Dumnezeu dacă mergi la o mănăstire sau aprinzi lumânări. Nu cred că este zi în care nu plâng pentru viaţa mea. Dar, mă uit în jur şi văd că viaţa merge mai departe.", a declarat Daniela Gyorfi în cadrul emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Născută pe 20 septembrie 1952, Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017 pe un pat de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă.

Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu, cu care în trecut, regretata artistă de muzică populară s-a războit.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro