VIDEO / Declaraţie-bombă! O artistă de la noi care a trecut de mult de prima tinereţe: "Sper să îmi găsesc jumătatea"

+3 click pentru
galerie

© Sursa foto: Facebook

O cântăreață din Epoca de Aur a României și-a surprins fanii cu o declarație sinceră, pe care a făcut-o într-un platou de la Antena Stars. Artista a mărturisit că nu și-a pierdut speranța că, la un moment dat, în viitorul apropiat, își va întâlni sufletul pereche și vor forma o familie.

Mirabela Dauer este cântăreața care nu și-a pierdut speranța că va întâlni bărbatul potrivit pentru ea. Celebra artistă de muzică ușoară a împlinit în urmă cu două luni 70 de ani.

"Nu am renunţat niciodată la nimic şi încă sper la acea frumoasă familie în doi. Sper să îmi găsesc jumătatea. De ce, contează vârsta?. (...). Dacă o să fie mai tânăr, cu atât mai bine.", a mărturisit Mirabela Dauer în cadrul emisiunii "Agenţia VIP" de la Antena Stars.

Mirabela Dauer: ”M-am mai văzut cu Raoul. Am fost la film împreună”

Mirabela Dauer a renunţat definitiv la ceva ce toate femeile folosesc! O vezi în fiecare zi, însă nu ştiai asta despre ea!

Mirabela Dauer: ”Nu mă mai machiez de șase ani”

Celebra artistă nu se mai machiază de mai bine de șase ani. Motivul, spune ea, e că în urmă cu ceva timp, când a fost machiată a contractat o boală la ochi. Astfel, s-a decis să renunţe la make-up.

Mirabela Dauer, născută Mirabela Scorțaru, a venit pe lume pe 9 iulie 1947, în București. Ea este o cântăreață de muzică ușoară, fiind considerată de unii critici ca fiind cea mai bună voce feminină din ultimii 30 de ani a României.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro