VIDEO / Declaraţii în exclusivitate. Tristan Tate a vorbit despre despărţire dintre el şi Bianca Drăguşanu

+2 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate © spynews

După ce s-a zvonit că s-au despărţit, Tristan Tate face lumină în ceea ce priveşte zvonurile despre relaţia cu Bianca Drăguşanu. El a făcut o declaraţie în exclusivitate pentru "Star Matinal" în care a vorbit despre Bianca Drăguşanu şi a dezvăluit motivul pentru care au mers separat în vacanţă.

"Bianca este o persoană iubitoare, este o femeie foarte înţelegătoare. Nu a încercat să mă controleze.(...) Ea nu a avut o vacanţă planificată. dar de patru luni, dinainte să o întâlnesc, îmi plănuisem să merg cu prietenii mei în Cipru. Atunci când a aflat, a rezervat o vacanţă pentru shopping în altă destinaţie. Este ok să merg în vacanţă cu prietenii mei. Este o femeie foarte înţelegătoare şi are foarte mult respect pentru mine.(...) Ne sunăm în fiecare zi. Zâmbim şi râdem.", a declarat Tristan Tate, în exclusivitate, pentru "Star Matinal".

În acest moment, Tristan Tate trăiește o frumoasă, dar controversată, poveste de dragoste cu Bianca Drăgușanu. Frumoasa blondină a renunțat la Victor Slav, supranumit și "băiatul de la meteo", și pare să-i fi cucerit întru-totul inima milionarului englez.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

M.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro