VIDEO / Declaraţii şocante făcute de mama lui Geo de la "Mireasă pentru fiul meu"! Le-a spus totul fără perdea

Sursă foto: Captură Antena Play

Mama lui Geo a intrat în casa "Mireasă pentru fiul meu" acolo unde şi-a spus părerea despre fiul său şi Edith fără pic de reţineri. Femeia a spus franc că nu este de acord cu ce se petrece între ei.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Mama lui Geo de la "Mireasă pentru fiul meu" nu a mai răbdat şi a spus tot ce crede despre cuplul pe care îl formează fiul său cu Edith. Ea este de părere că concurenta profită de Geo pentru a avansa în competiţie, pentru a fi pe primul loc.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Femeia a văzut-o de curând pe Edith cum se juca cu ursuleţul lui Mădălin, fiind atrasă de el, în opinia ei, fiind doar un joc de-al lui Edith.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Fiul său a reacţionat în momentul în care a auzit spusele mamei sale. Geo s-a cam supărat şi a declarat faptul că nu va mai continua să o cucerească pe Edith, cei doi concurenţi chiar s-au contrazis în emisiune. Paula Chirilă a fost şi ea uimită de acest incident " E o situaţie şoc", a declarat prezentatoarea în direct.

Nici ceilalţi concurenţi din casă nu cred în relaţia lui Geo cu Edith.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017 este un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15 - 13:00 şi 14:00 - 16:00, iar sâmbata de la 14:00 - 16:00 şi de la 17:00 la 19:00. În rest, telespectatorii pot urmari show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro