DECLARAŢIILE Marei Bănică despre imaginile cu Denisa în spital: "Am văzut oameni salvaţi din lagărele de concentrare eliberate, atât e de slabă"

+2 click pentru
galerie

Mara Bănică a făcut un apel la oameni să se roage pentru sănătatea Denisei Răducu. Primele declaraţii ale jurnalistei despre imaginile surprinse de paparazzii Spynews le-a făcut azi, în cadrul emisiunii "Acces Direct". © Sursa foto: Facebook

Mara Bănică a fost şocată de imaginile surprinse de paparazzii de la Spynews.ro cu Denisa Răducu într-un scaun cu rotile, pe holurile spitalului în care e internată. Jurnalista a făcut o comparaţie între artistă şi oamenii care au îndurat chinuri insuportabile în lagărele de concentrare.

Citeşte şi: EXCLUSIVITATEA MOMENTULUI! Primele imagini cu DENISA la spital! E slăbită, palidă şi nu mai merge

Mara Bănică a spus în timpul primelor declaraţii făcute despre imaginile filmate de paparazzii Spynews.ro  că Denisa Răducu e la fel de slabă precum oamenii salvaţi din lagărele de concentrare.

Luna trecută, Denisa Răducu a intrat prin telefon la "Acces Direct", iar din declaraţiile sale părea că începe să se simtă mai bine. În vocea ei se simţea aceeaşi putere de viaţă ca atunci când nu era bolnavă.

Denisa Răducu are 27 de ani şi în urmă cu două luni a fost diagnosticată cu o boală la ficat.

"Eu cred că boala… Nu trebuie să te laşi bătut sub nicio formă şi să vrei să lupţi cu boala. Factorul psihic vindecă, cred, în proporţie de peste 50%; 40 fac medicii, iar 10 vine de la Dumnezeu. Eu, din ce am întrezărit pe acele imagini blurate, pentru că am spus, nu am reuşit să le văd neblurate, nu cred că merg cu comparaţia prea departe, dar ca să-şi facă telespectatorii o imagine, aşa… am văzut oameni salvaţi din lagărele de concentrare eliberate, atât este de slabă! Să spună colegul dacă exagerez (…). Sunt şocante, realmente imaginile cu ea. Eu am văzut şi mesajul Minodorei… la Antena Stars era în lacrimi (…) cât de dureros poate fi să înjuri pe cineva care e pe patul de moarte. (…) Şi o rugăciune. Dacă cineva în fiecare seară va spune câte o rugăciune, ceva bun pentru fata asta se va întâmpla.", a spus Mara Bănică în cadrul emisiunii "Acces Direct".

Denisa Manelista face tot ce este posibil ca să învingă boala cât mai curând
De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a început și un tratament complementar, naturist. Astfel, zi de zi, Denisa bea sucuri de sfeclă roșie, morcovi și măr și face perfuzii cu vitamina C și speră la o minune care să o vindece și care să o facă, din nou, să se bucure de vâsta de 27 de ani.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro