VIDEO / Deea de la "Insula iubirii" nu mai arată aşa! Focoasa brunetă şi-a schimbat look-ul pentru "X Factor"

foto: facebook

Deea de la "Insula iubirii" nu mai arată aşa! Focoasa brunetă şi-a schimbat look-ul pentru competiţia muzicală "X-Factor", unde va urca pe scenă alături de partenerul ei de competiţie, George.

Deea Ienciu s-a făcut remarcată în timpul competiţiei "Insula iubirii", unde s-a iubit fără inhibiţii cu ispita Tomi. Acum, focoasa brunetă speră să reuşească să pună mâna pe titlul competiţiei.

De curând, aceasta a postat pe o reţea de socializare un filmuleţ în care interpretează melodia "Mai frumoasă" a Laurei Stoica. Cu această ocazie, prietenii virtuali ai acesteia au avut ocazia să vadă că aceasta şi-a schimbat look-ul. Deea şi-a pus extensii şi acum are un păr lung, lung, lung.

Citeşte şi:

Reacţia NEAŞTEPTATĂ a Deei, de la "Insula Iubirii", după ce a fost acuzată de mătuşa ei că este vinovată de MOARTEA tatălui ei! De ce a refuzat să o confrunte în direct?

Mătuşa Deei, de la "Insula iubirii", acuzaţii grave la adresa brunetei: "În ziua în care a apărut la "X Factor", eu eram la morgă cu tatăl ei. Ea l-a băgat în mormânt!"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro