VIDEO / Delia a rupt scena în două! Imagini de senzaţie de la petrecerea de după botezul nepoatei artistei

+4 click pentru
galerie

Petrecere de zile mari la botezul nepoatei Deliei. © Instagram

O naşă de milioane, la propriu şi la figurat! Emoțiile au fost mari pentru Delia și soțul ei, Răzvan, care au creştinat-o ieri pe Jessica, nimeni alta decât nepoţica artistei. Marea Sărbătoare a reușit să reunească, pentru prima dată, toată familia şi asta pentru că, după mulţi ani, a fost prezent şi bunicul Ion Matache, reîntors acasă după ani de călugărie!

Botezul Jessicăi a avut momente clar stabilite. Toate au fost organizate, din timp și în mare detaliu. Delia a fost cea mai spectaculoasă şi cool mătuşă din showbiz şi a creionat un spectacol vestimentar de zile mari, de cum a ieşit pe stradă, prin ţinuta afişată, în Casa Domnului: una parcă stropită de raze de soare.

Distracția pe ringul de dans a explodat odată cu Delia, care a făcut show cu mișcările ei. Iubita artistă nu s-a abținut nici de această dată să stea departe de microfon, luând scena în piept. Un moment mult așteptat de toți invitaţii a fost evident tortul! Unul alb, ornat cu flori albe și roz, care a fost tăiat de sora Deliei si soţul ei.

Să nu credeți insă că petrecerea a luat sfârșit aici! Nicidecum. Din contră. La putin timp, atmosfera s-a încins, iar Delia a făcut un nou moment de show incendiar alături de Răzvan, soțul ei.

Imaginile de la marele eveniment au fost difuzate în cadrul emisiunii Acces Direct.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro