VIDEO / Delia, în rolul de mamă! Imagini de pus în ramă cu artista și nepoțica ei!

+4 click pentru
galerie

Delia îşi petrece timpul cu nepoata sa © Arhivă

Delia Matache este "nebună" după nepoţica ei. Artista face tot posibilul să petreacă mult timp cu fetiţa Oanei. Chiar dacă nu îşi doreşte un copil în momentul de faţă, nu i-ar sta rău! Aceasta a fost surprinsă în ipostaze drăgălaşe alături de Jessica.  

Fetiţa Oanei este răsfăţata tuturor, doar este prima nepoţică din familie. Vedeta nu ezită niciun moment în care să nu imortalizeze momentele pe care le petrece cu nepoata ei. Ce-i drept, în ultima perioadă, cum are puţin timp liber, artista preferă să i-l dedice micuţei Jessica. 

Se vede cu ochiul liber cât de mult îşi iubeşte Delia nepoţica. Deşi are doar câteva luni, "mătuşica" o răsfaţă şi este în stare să facă orice pentru ea. Şi, ca orice bebeluş, micuţa simte cât este de iubită. Chiar dacă are un program încărcat, Delia o ajută pe sora ei mai mică, Oana, cu creşterea fetiţei. 

"Ar fi inuman să nu ai nicio emoţie, măcar când îţi naşte sora trebuie să ai o emoţie. Ai emoţii şi când dai un examen. Absolut că o să mă implic în educaţia ei, că doar suntem o familie. Da. Nu o să o cresc eu ...acolo, în limita decenţei. Am făcut ce mi-a zis ea să fac. (n.r. sora Deliei) Exact ce m-a rugat ea să cumpăr, aia am cumpărat. Nu am vrut să greşec nimic şi atunci am mers pe siguranţă", a spus Delia, conform Antena Stars.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro