VIDEO / Denisa și Cătălin Movileanu se căsătoresc la ”Nuntă cu scântei”! Cum s-au cuplat foștii concurenți de la MPFM

+2 click pentru
galerie

Denisa și Cătălin Motiveanu © Sursa foto: captură ”Nuntă cu scântei”

Denisa și Cătălin de la ”Mireasă pentru fiul meu” participă la ”Nuntă cu scântei” și vor să facă nunta. Deși au fost la cuțite pe parcursul competiței, acum au îngropat securea războiului.

Surpriză pentru telespectatori când i-au văzut azi pe sticlă pe Cătălin Movileanu și Denisa. Dacă până acum se certau ca la ușa cortului, acum vor să facă pasul cel mare.

”Am descoperit un alt Cătălin. Mul mai interesant! Un Cătălin interesant, răbdător și mult mai înțelegător.”, a declarat Denisa la ”Nuntă cu scântei”.

Cătălin Movileanu vede în Denisa mai mult decât a văzut până acum. Foștii concurenți de la ”Mireasă pentru fiul meu” au uimit pe toată lumea cu alegerea lor. ”Pentru mine Denisa este specială.”, a declarat Cătălin Movileanu.

La “Nuntă cu scântei”, cuplurile participante care ajung în faţa altarului vor avea parte de organizarea nunții la care visează, în doar o săptămână, cu o singură condiţie: să lase întregul control al evenimentului în mâinile mamelor lor! Cele două cuscre îşi vor disputa astfel supremaţia într-o serie de confruntări inedite, la capătul cărora doar una dintre ele va ieşi învingătoare.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

D.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro