VIDEO / Despărţirea de Codin Maticiuc nu-i prieşte. Flavia a suferit un accident la sală

+3 click pentru
galerie

Flavia s-a accidentat la sală, un exerciţiu mai amplu punându-o în dificultate © Instagram

Despărţirea dintre Flavia Mihăşan şi Codin Maticiuc i-a luat prin surprindere pe apropiaţii lor, mai ales că cei doi păreau foarte îndrăgostiţi.

După ce s-au separat, Flavia Mihăşan şi Codin Maticiuc şi-au văzut fiecare de viaţa lui şi îşi dedică timpul prietenilor şi carierei. Chiar dacă relaţia lor nu a durat foarte mult, a fost intensă şi au făcut foarte multe lucruri în tot acest timp, printre acestea aflându-se şi vacanţa din America.

Aşa cum spuneam, fiecare îşi vede de activităţile lor, iar în ceea ce o priveşte pe Flavia, una dintre acestea este sala. Doar că lucrurile nu au stat prea bine pentru ea pentru că a suferit o accidentare. Flavia a suferit din cauza muşchilor mai puţin solicitaţi până atunci şi a vorbit despre acest lucru în emisiunea de la Antena 1.

"Când faci exerciţii de astea îţi aduci aminte ce muşchi ai în corp, nu i-ai mai folosit de mult timp, muşchii au viaţă şi au memorie. A fost greu exerciţiul ala cu sfoara, te împingi din picior şi te ridici din muşchii inghinali", a spus Flavia Mihăşan despre accidentarea suferită la sală.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro