VIDEO / Dezvăluiri fără perdea! Câte operații estetice are Oana Radu. Vedeta a spus adevărul

+3 click pentru
galerie

Oana Radu © Facebook

Oana Radu a vorbit sincer şi deschis despre intervențiile estetice pe care le-a suferit, iar dezvăluirea a fost făcută pe blogul ei personal.

Oana Radu a recunoscut deschis că a suferit intervenţii la nivelul sânilor, a buzelor, a braţelor, dar şi a sprâncenelor.

"Prima intrevenţie pe care mi-am făcut-o a fost cea de augmentare a buzelor. Am intervenit prima oară asupra lor în 2014. Eram foarte complexată de felul în care ele arătau, trebuia să mă mega-rujez până la nas. Mie nu mi se pare că am exagerat în privința buzelor deloc, mi se pare că sunt naturale și toată lumea îmi spune lucrul acesta. Apoi am intervenit asupra sprâncenelor. Sprâncenele mele erau blonde și trebuia să le creionez mereu și niciodată nu-mi ieșeau la fel. Nu doar că nu-mi ieșeau la fel de la o zi la altă ci nu-mi ieșeau la fel între ele." a declarat aceasta. 

"Slăbind foarte mult, sânii mei s-au lăsat mai mult. Iar pielea de pe brațe era nu foarte „fleșcăită”, dar era relativ moale și atârna. Nu puteam să port maiouri, mânecă scurtă, dacă trebuia să mă schimb undeva îmi doream să ascund acest defect și am intervenit asupra lor. Am fost la doctor care mi-a făcut o brahioplastie sau pe românește mi-a tăiat pielea de pe brațe și mi-a pus implanturi mamare pentru a-mi ridică sănii. Am făcut aceste două operații pentru că am avut mare nevoie și pentru că era... horror. Am intervenit asupra dinților. Dinţii mei nu erau cei mai urați dar nici pe departe cei mai frumoși. Mă deranja că erau foarte mici, erau galbeni deși mă spălăm și de 3-4 ori pe zi pe ei. M-am decis să-mi pun fațete.” a mai completat aceasta. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro