VIDEO / Dezvăluiri şoc! Un martor spune lucruri neştiute despre Maria Constantin: "Am văzut-o când se sărută cu un băiat"

+2 click pentru
galerie

Maria Constantin şi Marcel Toader © Facebook

Noi dezvăluiri şocante sunt făcute de un martor cu privire la infidelitatea Mariei Constantin. Într-un interviu acordat pentru emisiunea "Xtra Night Show", martorul a povestit cu lux de amănunte cum a văzut-o pe blondină alături de un alt bărbat.

Martorul susţine că a văzut-o pe Maria Constantin în timp ce se urca în maşina unui bărbat tânăr, apoi s-a sărutat cu acesta. 

"Am văzut-o când se sărută cu un băiat. Mergeam cu sora mea şi cumnatul la cumpărături. Am văzut-o pe ea cum s-a urcat într-o maşină de Gorj. S-a sărutat cu unul. Ăla mi se părea mai tânăr decât Marcel. A mai stat puţin, a coborât şi mi-a zis: ce ... mea te uiţi fată aşa? Era chiar într-un colţ care nu se vedea acolo. Când s-a dat jos din maşină era şi ciufulită. Bărbată-su era acasă şi ea se .... în maşină", a spus martorul. 

"Aşa femeie nu am văzut de când mama m-a făcut. Era foarte tânăr faţă de Marcel. (...) Ea ia bani şi de colo şi de colo", a adăugat martorul. 

Marcel Toader a rămas fără cuvinte la vederea acestor declaraţii, apoi a dezvăluit că a bănuit acest fapt în ziua de Crăciun, când a fost acasă la Maria Constantin.

"Sunt şocat ce văd. Problema este că noi... dacă s-a întâmplat pe 25 decembrie noi eram la Pârâienii... noi am plecat să facem sărbătorile împreună. Într-adevăr ştiu că în ziua aceea a mers să ia ceva de la un magazin din sat, într-adevăr a venit puţin mai târziu şi nu ştiu de ce. Cu maşina mea a plecat la magazin, da. Foarte dureros pentru mine e că am plecat cu sufletul deschis acolo", a fost reacţia lui Marcel Toader. 

Despre mariajul Mariei Constantin şi al lui Marcel Toader

Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul. Pe 14 septembrie, la biroul notarial s-a prezentat doar artista de muzică populară.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro