VIDEO / Dida Drăgan, din nou pe scena "Te cunosc de undeva"! Cezar Ouatu, un travesti spectaculos!

Sursa foto Arhiva

În cadrul celei de-a doua ediţii din sezonul VIII de la "Te cunosc de undeva!", Cezar Ouatu a cântat melodia interpretată de o mare artistă din România.

Cântăreţul a şocat pe toată lumea atunci când a apărut pe scenă în faţa juraţilor deghizat în celebra Dida Drăgan şi a interpretet piesa "Nu pleca".

După ce Oana Sîrbu a făcut senzație în pielea Didei Drăgan în sezonul trecut, câștigând ediția, acum a venit rândul lui Cezar Ouatu să-i facă față.Căci nu e deloc ușor să o interpretezi pe doamna muzicii românești, mai ales în calitate de bărbat.

Însă vocea sa de contra tenor i-a fost de mare ajutor lui Cezar, care a reușit un travesti de excepție. Ouatu, din nou la înălțime, iar show-ul a fost unul de milioane.

Andreea Antonescu, Viorica și Margherita din Clejani, Carmen Simionescu, Tania Popa, Șerban Copoț, Florin Ristei, Adrian Enache, Nadir Tamuz și Cezar Ouatu intră în fascinanta lume a muzicii și vocilor live, în cel de-al optulea sezon al transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!”, care a început în această toamnă la Antena 1.

Concurenții vor fi încurajați de prezentatorii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, înainte de a fi notați de maeștrii juriului: Ozana Baranacea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan.

T.S

Citeşte şi:
FOTO / Noi provocări la "Te cunosc de undeva"! Cine vor fi concurenţii din noul sezon al emisiunii?
O să priveşti de două ori aceste imagini şi tot nu o să o recunoşti! Imagini de colecţie cu o cunoscută artistă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro