VIDEO / Dieta a băgat-o pe Mirabela Dauer în spital? „Sunt gurmandă rău”

+3 click pentru
galerie

Mirabela Dauer © captură Antena 1

Mirabela Dauer a vorbit pentru „Xtra Night Show” despre plăcerile vieţii, despre alimentele pe care le-a consumat în exces, dar şi despre reţelele de socializare. Totodată, aceasta a mai povestit diferite situaţii din copilărie şi adolescenţă.

Mirabela Dauer este foarte apreciată de publicul larg, iar mărturisirile sale despre viaţă şi viziunea pe care o are asupra existenţei pune pe gânduri foarte mulţi oameni. Totodată, cântăreaţa a povestit faptul că este gurmandă şi că mâncarea este plăcerea ei, pe lângă alte bucurii ale vieţii. Mirabela Dauer a fost internată în spital, unde i-a fost extirpat un rinichi. Unii oameni spun că problemele de sănătate ale Mirabelei sunt din cauza unei diete stricte pe care a ţinut-o.

„Sunt gurmandă rău. Mănânc tot ce este nesănătos. Îmi place parizerul, pot să mănânc şi un kilogram. Îmi place mâncarea japoneză şi chinezească. Dacă eram cu 10 bărbaţi la masă, tot mâncam! Cât era masa de lungă. Şi îngheţată. Acum mănânc mai puţin. (...) Ni se poate întâmpla tuturor. Nu mai contează vârsta. Că ai 18 ani sau 80 de ani. Lupta asta cu existenţa, ne ducem între şase scânduri şi nu luăm nimic cu noi. Ce-ţi trebuie mai mult decât o casă, o maşină şi ceva să ai un trai decent. Viaţa e foarte scurtă. Nu ai timp. Şi eu o iubesc atât de tare, ador viaţa, să fiu vie. (...) Vremurile s-au schimbat foarte tare. Altele sunt cerinţele. Sunt aşa puţin supărată, nu mai sunt ei (...) foarte romantici. Fetele cred că suferă, pentru că şi ele tot din generaţia asta fac parte, se ţineau de mână, se plimbau, e frumos. Eu sunt fană facebook şi instagram. Copiii m-au învăţat. (...) Când eram mică am căzut şi m-am agăţat de o ţeapă şi am rămas acolo. (...) Când eram mică îmi doream foarte mult să fac parte din cor. (...) Nu-mi prea place iarna, îmi place să merg la munte şi să stau înăuntru la căldură. Eu mi-am încălţat primii pantofi cu toc de trei centimetri la vârsta de 16 ani. Au vrut să mă exmatriculeze şi la vârsta de 15 ani cântam la un restaurant şi nu aveam pantofi, aşa cântam acolo la Săftica”, a mărturisit Mirabela Dauer pentru „Xtra Night Show”.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro