VIDEO / Divele autohtone care au pierdut şirul operaţiilor estetice! Au ajuns ca trase la indigo

+2 click pentru
galerie

Vedete care şi-au făcut operaţii estetice © Facebook

Nu te poţi numi divă dacă nu ai sprâncenele tatuate, câteva injecţii cu botox sau silicon. Dar divele noastre s-au tunat atât de mult încât au ajuns ca trase la indigo.  

Cum apare o nouă modă, vedetele noastre fac tot posibilul să fie în trend. De exemplu, sprâncenele. Dacă atunci când s-au lansat în showbiz, divele de la noi aveau sprâncenele subţiri şi arcuite, acum abia dacă le mai recunoşti. Ia uitaţi ce privire de căprioară a căpătat Denisa de la Bambi cu ajutorul sprâncenelor tatuate. Şi Daniela Crudu a apelat la acestă metodă, iar Raluca Podea a obţinut sprâncene de păpuşă Barbie.

Iar la aşa sprâncene frumoase, se asortează de minune un năsuc micuţ şi finuţ. Însă rar întâlneşti vedete care să spună că şi-au făcut rinoplastie pentru a avea un apect mai plăcut. Dacă le iei la întrebări o să auzi acelaşi răspuns de la toate-Am deviaţie de sept fată! Cristina Spătar a trecut şi ea pe la cabinetul medicului estetician, dar şi Brigitte Năstase, iar acum parcă toate au nasurile sculptate de Michelangelo în persoană!

Coborâm un pic şi ajungem la  buze. Nu toate vedetele s-au născut cu buze mari şi senzuale. Dacă unele au obţinut ce şi-au dorit, Brigitte, Denisa de la Bambi şi Cristina Spătar s-au ales cu buze de răţuşte, numai bune pentrun selfie cu botic.

VEZI IMAGINILE AICI! 

Dacă faţa e de păpuşă, corpul nu poate rămâne de mătuşă. Abia dacă putem număra pe degetele de la o mână câteva dive de oraş care nu au silicoane. Mai mici, mai mari, în diferite forme, vedetele noastre îşi fac implanturi cu silicon pe bandă rulantă, pe care apoi le afişează mândre prin shootinguri incediare şi haine decoltate.

Nici măcar posteriorul vedetelor nu a scăpat de bisturiul medicului estetician. La aproape 40 de ani, Brigitte a hotărât că e momentul potrivit pentru a avea un posterior de braziliancă. Şi Raluca Podea şi-a îndeplinit marea dorinţă, iar acum stă cu spatele la fotografi de  fiecare dată când are ocazia - ca doar investiţia trebuie să iasă în evidenţă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro