VIDEO / Divele din showbiz preferă fotbaliştii! Nu toţi sunt... „pâinea lui Dumnezeu”

Alex Iordănescu şi iubita sa / Sursa foto: Facebook

Multe dive din showbiz sunt atrase de fotbalişti sau chiar de băieţii de fotbalişti. Monica Orlanda, Cristina Roventa şi Raluca Tonu sunt printre cele mai cunoscute, dar şi cele mai sexy iubite de fotbalişti. 

Anghel Iordănescu este un tată norocos. Băieţii lui au fost foarte inspiraţi atunci când şi-au ales iubitele. De ceva vreme, Andrei formează un cuplu cu fotomodelul Vanda Drogeanu, pe care le-a prezentat-o deja părinţilor, iar Alex este îndrăgostit până peste cap de Andreea, informează Antena Stars

Nici fata lui Stelian Ogică nu putea face o alegere mai potrivită, căci... se iubeşte cu un fotbalist. Raluca trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de aproape şapte ani cu Adrian Ropotan. Cu puţin timp înainte de pasul cel mare însă, cei doi amorezi l-au supărat pe socrul mic.

Chiar şi în amantlâcul anului este implicat tot un fotbalist. Stelistul Gabriel Enache este în pragul divoţului, căci este gata să-şi părăsească soţia şi fetiţa de dragul amantei.

Deşi fotbaliştii sunt percepuţi drept mari cuceritori, există însă şi excepţii. Unul dintre jucătorii consacraţi din campionatul nostru nu iese din cuvântul soţiei. Geraldo Alves a fost surprins zilele trecute, alături de jumătatea lui, în timpul unei sesiuni lungi şi costisitoare de cumpărături. După ce s-a asigurat că are banii necesari pentru a-i face toate poftele soţiei, Geraldo şi-a luat consoarta şi a luat la rând magazinele de fiţe.

Şi cum să nu se uite fetele noastre după fotbalişti, când au o imagine de întreţinut?! Monica Orlanda, Cristina Roventa şi Raluca Tonu sunt printre cele mai cunoscute, dar şi cele mai sexy iubite de fotbalişti.

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro