VIDEO / Doliu în lumea artistică! A murit Joe Alaskey, vocea din spatele unor personaje de desene animate celebre

Joe Alaskey s-a stins din viaţă la vârsta de 63 de ani. Acesta a fost vocea din spatele unor personaje de desene animate celebre, precum Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety şi Sylvester the Cat, potrivit The Telegraph.

Joe Alaskey a murit în Los Angeles, după o lungă bătălie cu boala necruţătoare numită cancer. Acesta s-a născut la data de 17 aprilie 1952 în New York şi a murit de cancer în data de 3 februarie 2016. Înainte de a lucra pentru posturile de televiziune şi producătorii de filme, Alaskey a fost un actor de stand-up şi a lucrat la un post de radio din Boston, unde a avut emisiunea Effective Radio with Bill. În 1989, artistul a fost angajat de Warner Bros, unde a înlocuit vocea lui Mel Blanc, care decedase în anul respectiv.

Alaskey a fost vocea unor personaj diverse Looney Tunes, precum Elmer Fudd, Marvin the Martian, Plucky Duck on Tiny Toon Adventures, Grandpa Lou Pickles on Rugrats şi fantoma Stinkie din Casper. În 2004, a câştigat un premiu Emmy pentru munca sa la desenele animate Duck Dodgers, unde a asigurat vocea personajului principal, „un răţoi egoist, care are propriul său spectacol”.

De asemenea, artistul a narat documentarul tv Murder Comes To Town, difuzat de Investigation Discovery Network. Alaskey a fost unul dintre cei mai mari imitatori de voci, asigurând vocea preşedintelui Richard Nixon în filmul Forrest Gump (1994).

A.B.

Foto: Captură Youtube

Citeşte şi:

VIDEO / DOLIU în lumea filmului! Abe Vigoda, actorul din "The Godfather", s-a stins din viaţă

VIDEO / Colin Vearncombe, interpretul celebrei melodii ”Wonderful Life”, a murit!

Jurnalista Andreea Pocol a murit. Avea doar 36 de ani


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro