VIDEO / Dorian Popa și-a enervat mama la culme. Ce s-a întâmplat în toiul nopții: "Ai băut? Ești mangă"

+4 click pentru
galerie

Dorian Popa i-a făcut o farsă mamei sale © Facebook

Dorian Popa a reușit să își eneverveze destul de rău mama cu o glumă. Cântărețul a filmat momentul în care a scos-o din minți pe femeie, aceasta crezând că fiul ei e beat și care nu i-a mai răspuns la telefon.

Dorian Popa a început să îi scrie mamei lui versuri din piesele sale. Femeia nu a înțeles despre ce e vorba, dar artistul a insistat. Până la un moment dat, când aceasta, după ce i-a spus că e "mangă", nu a mai răspuns.

După aceste momente, artistul i-a spus mamei sale că a fost o poantă, dar aceasta tot nu a revenit la sentimente mai bune. Dorian i-a făcut acest lucru chiar de ziua lui. După ce mama lui i-a răspuns, femeia s-a speriat, crezând că fiul său și iubita lui s-au despărțit.

Dorian Popa s-a născut în 1988, în Constanţa. El este un actor de televiziune, compozitor, dansator și cântăreț român. A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul Pariu cu viața alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel.  Acesta se iubeşte de ceva timp cu Claudia Iosif.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro