VIDEO / Draga Olteanu Matei, mărturisiri despre premoniții cutremurătoare: "Iisus mă ducea în brațe, ca pe un copil"

+3 click pentru
galerie

Draga Olteanu Matei, mărturisiri despre vise premonitorii. © Captură Video

Invitată în cadrul emisiunii "Voi cu Voicu", de pe Antena 3, Draga Olteanu Matei a făcut mărturisiri atât emoționante, cât și extrem de interesante.

Arista a vorbit despre diversele vise premonitorii pe care le-a avut de-a lungul timpului și cum i-au influențat acestea viața.

"Ștefan Bănică a plecat în Israel, a jucat atât de bine, că i s-a propus să mai vină. I s-a cerut să formeze o trupă. (...) Înainte să aflu că am fost distribuită, am visat cu o lună înainte că eram în pustie, în Sahara. Mă gândesc că nu poți visa unde nu ai fost. Niște dune văzusem, în filme, cărți. Niște dune, un cer albastru și cald și pustie. Și Iisus Hristos, îmbrăcat într-o cămașă de în, cu pletele pe care le știm, cu mir și ducându-mă în brațe, și eu eram într-o camașă de in, mă ducea ca pe un copil, din mijlocul nisipului s-a urcat o scară de fier, în spirală, pe o pltformă care ducea direct în cer, m-a lăsat acolo, s-a deschis o ușă și a intrat Iisus pe ușă și am vrut să intru și eu. Mi-a pus mâna așa. Și a spus tu rămâi aici, mai ai treabă. M-a sunat Coca Alexandrescu să îmi spună că am fost distribuită," au fost declarațiile actriței.

De asemenea, Draga Olteanu Matei a mai explicat și motivul pentru care s-a retras, argumentând că este și momentul tinerilor să strălucească.

"Eu stau ascunsă la Piatra-Neamț, mă uit la munți, ascult păsărelele, am un trandafir superb în fața ferestrei, trăiesc, respir. Eu merg spre uitare. Să o mai ia și ăștia tineri din loc. Publicul care m-a făcut pe mine actriță, dacă nu ar fi fost el, publicul care ne iubește. Care nu știe ce să ne mai ofere. Îi simt aproape, îi simt plecați de mult, oamenii ăștia ne-au dat putere. E meritul publicului și talentului pe care ți-l dă Dumnezeu," a mărturisit artista.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro