VIDEO / Drama cutremurătoare prin care a trecut Horia Moculescu l-a făcut să fie puternic: "Acum opt ani mi-a murit băiatul"

Horia Moculescu © arhivă

Artistul Horia Moculescu are o poveste impresionantă de viață care l-a făcut să devină puternic. Fiica acestuia este foarte mândră de el, ca tată, om și artist, iar acesta ne învață să prețuim viața exact așa cum este ea.

Horia Moculescu are o poveste de viață dramatică, dar incredibilă. Momentele grele prin care acesta a trecut l-au făcut să devină puternic în fața obstacolelor. 

"Mi-aș dori mult mai multă muzică românească. (...) Tatăl meu a fost închis și am rămas singur pe lume. Acum 8 ani mi-a murit băiatul. Trebuie să te regăsești în fața defilării armatei sale. Trebuie să fii mândru că ești român. M-am dezvoltat ca un compozitor cu talent, niciodată n-am fost convins că mă pot ridica la nivelul colegilor săi, dintr-o lipsă de încredere în mine (...) Fiica mea e mândră de mine și când nu merit. Supărarea ei e ține două minute, iar apoi vine și mă pupă și pleacă. Tata mi-a dat trei bătăi pe care nu le-am uitat. Nu-mi aduc aminte să mă fi durut bătaia, mă distram de minune cu tatăl meu. De mama mea mi-a fost frică, voia să fiu perfect", a spus Horia Moculescu în interviul acordat pentru Antena Stars. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro