VIDEO / După ce a căzut cu scara la TV, a fost la un pas să o păţească, din nou! Mihai Morar, cât pe-aci să primească un picior în cap, în direct

Mihai Morar a fost la un pas să fie accidentat, din nou, în direct! După ce, anul trecut, a căzut cu scara, în timp ce se afla în direct, păţania fiind la un pas să se termine tragic, Mihai Morar, realizatorul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, a fost la un pas să o păţească, iar.

De data aceasta era să primească un picior în plină figură, de la asistenta sa, Elena, care s-a lăsat luată de val în timpul unei coregrafii, pe scena de la Predeal şi era să o comită grav.

Nu vrem să ne imaginăm ce se întâmpla dacă piciorul lung al Elenei îl lovea în figură pe Mihai Morar care a scăpat la mustaţă, trebuie să recunoaştem. Imaginile le vedeţi în video de mai sus!

Vezi AICI momentul în care Mihai Morar a căzut cu scara în direct!

Mihai Morar prezintă emisiunea matinală la Radio Zu, împreună cu bunul său prieten Daniel Buzdugan, și emisiunea Răi da' Buni pe postul de televiziune Antena Stars. Mihai Morar a fost şi jurat în emisiunea X Factor, ediţia din 2011, la Antena 1.

A.B.

Foto: arhiva

Citeşte şi:

Mihai Morar, fotografie de colecţie alături de părinţii săi! Cum arată cei care i-au dat viaţă?

Nu a apărut niciodată aşa! Mihai Morar şi-a uimit fanii cu o fotografie de colecţie

VIDEO / Mihai Morar s-a ales cu degetul aproape rupt în propria emisiune!

VIDEO / Declaraţie ULUITOARE a lui Mihai Morar! Cine a fost prima iubire a prezentatorului TV?


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro