VIDEO / După ce a fost prădată de hoţi, Angie Cobuţ a avut o nouă lovitură în vacanţă. Cu ce problemă s-a confruntat de această dată

+4 click pentru
galerie

Angie Cobuţ se bucură de vacanţa sa în jurul lumii © Facebook

Angie Cobuţ, fosta concurentă de la "Chefi la Cuţite", care l-a cerut în căsătorie pe Chef Scărlătescu, nu se lasă uşor chiar dacă a fost prădată de hoţi.

Fosta concurentă îşi vede în continuare de vacanţa exotică în Asia şi se simte excelent. Angie Cobuţ a fost în direct la "Agenţia Vip" din vacanţa sa, aceasta fiind în prezent în Hawaii. Chiar dacă înainte să plece în vacanţă, cineva i-a clolat cardul şi i-a furat de pe el peste o mie de euro, aceasta nu s-a lăsat şi şi-a continuat vacanţa aşa cum şi-a dorit.

Angie Cobuţ a povestit că a fost peste tot unde şi-a propus, iar în Japonia i-a păcut cel mai puţin pentru că a fost frig. Acum este în Hawaii, de unde va pleca în San Francisco, iar dacă
îi vor ajunge banii, îşi doreşte să ajungă şi în Las Vegas. Singura problemă pe care a întâmpinat-o în vacanţă a fost frigul din Japonia, în rest totul este execelent, iar Angie Cobuţ se bucură la maximum de zilele de relaxare.

"Este minunat, este extraordinar. Nu stau eu într-un card de credit. Am crezut că dacă spun că am fost prădată, cineva îmi va trimite bani, dar nu a fost aşa. Am luat credit cu cardul pentru a continua vacanţa. Atunci a fost blocată doar o linie de credit. Am mers cu elefanţii, am făcut baie, am fost în Japonia şi am murit de frig şi acum, în Hawaii, este foarte bine. În Japonia, ieşeam dimineaţă din camera de hotel şi îngheţam, era şi umiditatea, iar senzaţia de frig este mult mai mare. Vrem să mai stăm în Hawaii, iar mâine mergem în San Francisco iar la frig, nu ne place la frig. Apoi vrem să mergem în Canada şi apoi să vedem dacă mai avem bani, vrem să mergem şi Las Vegas, dacă nu ne întoarcem în Londra şi apoi în Spania", a spus Angie Cobuţ despre vacanţa sa la "Agenţia Vip".

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro