VIDEO / După ce s-a aflat că va merge la mănăstire, Cornel Galeş uimeşte cu o altă hotărâre! Ce face cu locuinţa în care a stat cu Ileana Ciuculete

Ileana Ciuculete, Emil Pondila şi Cornel Galeş © Sursa foto: Facebook

La doar câteva zile după ce s-a aflat că soţul Ilenei Ciuculete vrea să se retragă o perioadă la o mănăstire de pe Muntele Athos, a mai apărut o "bombă". Cornel Galeş a luat o decizie importantă în legătură cu vila din Bucureşti în care el şi regretata artistă au trăit în ultimii ani.

Cornel Galeş intenţionează să cedeze băieţilor Ilenei Ciuculete casa din Capitală în care artista de muzică populară şi-a trăit ultimii ani din viaţă, potrivit emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars. Această veste vine după ce recent soţul Ilenei Ciuculete a pus pe numele lui Mugurel Sfetcu şi  Cristi Sfetcu, băieţii din prima căsătorie a artistei, cele două apartamente pe care le avea în Craiova.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Născută pe 20 septembrie 1952, Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017 pe un pat de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă.

Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu, cu care în trecut, regretata artistă de muzică populară s-a războit.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro