VIDEO / După ce s-au certat la parastas, Mugurel Sfetcu vorbeşte despre blonda lui Cornel Galeş: "Din ce am văzut şi înţeles..."

upă ce s-au certat la parastas, Mugurel Sfetcu vorbeşte despre blonda lui Cornel Galeş © Facebook/ Antena Stars

Au trecut 6 luni de la moartea Ilenei Ciuculete, luni încărcate cu lacrimi amare, suferinţă şi un război pe avere ce pare departe de a se sfârşi. În ziua în care Cornel Galeş ar fi trebuit să fie alături de familia Zânei lui, la parastasul de 6 luni şi dezvelirea bustului din curtea casei în care celebra artistă a crescut, acesta a fost implicat într-un scandal monstru, la căpătâiul celei care i-a fost soţie. 

Fiii Ilenei Ciuculete nu au fost de acord cu faptul că Galeş a venit la biserică însoţit de televiziune. De asemenea, acesta a vorbit despre doamna Vivi, femeia alături de care văduvul cântăreţei a mers în vacanţă în Bulgaria.

"Nu a fost vreun scandal, totul a decurs noromal. Aşa cum ne-am propus, a fost foarte bine, am făcut ceea ce trebuia făcut. Nici el nu ne-a invitat pe noi şi având în vedere situaţia, noi suntem în proces, nu cred că mai avea rost. Atâta timp cât pe dumnealui îl vedem că a fost mereu plecat în vacanţă. Din ce am văzut şi înţeles în compania unei anumite doamne. Noi nu avem treabă cu el. Noi ne-am făcut treaba noastră faţă de mama noastră. (...) Nu vrem să mai vină presa acolo şi să facă tam-tam", a declarat Mugurel pentru "Agenţia VIP".

Cornel Galeş a rămas văduv la 14 martie 2017. În acea zi, Ilieana Ciuculete s-a stins din viaţă pe patul de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă. Apoi, Galeş a fost în centrul mai multor scandaluri cu cei doi băieţi ai regretatei artiste, Mugurel şi Cristi Sfetcu.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

S.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro