VIDEO / După "Da, mamă" sau "Gura ta", DELIA pregăteşte o nouă piesă. O SĂ FIE HITUL ANULUI! Ascultă aici un fragment din "Ce are ea"

Delia pregăteşte fanilor săi o nouă surprinză! După "Da, mamă" şi "Gura ta", acesta ar putea noul hit al anului 2016. Artista a cântat un fragment din noua piesă "Ce are ea", în premieră, la emisiunea lui Mihai Morar, de la Radio Zu.

Încă de la primele versuri, Morar a rămas surprins de felul în care suna piesa Deliei şi a rugat-o să continue să cânte.

Ascultă în materialul video de mai jos un fragment din piesa "Ce are ea", prezentat în exclusivitate la emisiunea "Morning ZU".

Delia (33 ani) şi-a început cariera muzicală la sfârşitul anilor ’90, ca parte a duetului de mare succes N & D. La scurt timp, s-a făcut remarcată printr-o carieră solo remarcabilă. Cel mai recent single, „Da, mamă”, a depăşit deja 30 de milioane de vizualizări. Anul trecut, artista a dominat gala Media Music Awards de la Sibiu, unde a câștigat un număr record de premii. Artista a primit nu mai puţin de 7 trofee, datorită piesei “Pe aripi de vânt”.

Foto: Facebook

M.T.

Citeşte şi:

De ce alege Delia mereu vacanţele exotice? Artista a dezvăluit ce o atrage la aceste locuri

VIDEO / Delia, apariţie ŞOCANTĂ pe o reţea de socializare! Artista a reuşit să îşi sperie la propriu fanii virtuali

Delia, de nerecunoscut! A îmbătrânit peste noapte. Prietenii virtuali au fost şocaţi: "Mooor"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro