VIDEO / E o artistă talentată şi dorită de mulţi bărbaţi, dar în liceu a trăit o dramă: "Îmi era ruşine să...". Lecţia lui Sore pentru toate femeile

+5 click pentru
galerie

Sore are o fetiţă cu avocatul Mircea Julean. © Sursa foto: Facebook

Sore, pe numele ei adevărat Sorina Mihalache, şi-a surprins fanii în această seară, după ce le-a împărtăşit pe Instagram lecţie pe care mama ei i-a dat-o în adolescenţă, dar pe care nu a reuşit să o înveţe atunci, ci la mulţi ani distanţă.

La 27 de ani, Sore a mărturisit într-un mesaj făcut public pe o reţea de socializare că îşi doreşte ca fiica ei să nu ajungă la vârsta ei ca să înveţe să îşi accepte trupul aşa cum este. Carismatica artistă a dezvăluit că pe vremea în care era în liceu îi era ruşine să poarte fuste scurte, pentru că-i era teamă că i se vadă celulita, despre care acum nu e aşa sigură că o aveam.

În mica lecţie despre frumuseţe şi acceptare, Sore a spus şi ce sfat a primit de la mama ei în adolescenţă.

"În liceu îmi era ruşine să port fustă scurtă de teamă ca nu cumva să am celulita vizibilă. Abia acum îmi dau seama ce fraieră eram că plecam urechea la idealuri de frumuseţe fals create, îmi construiam singură complexe pentru că toţi din jur îşi făceau asta... Mama mi-a spus atunci: «iubito, bucură-te de tine şi iubeşte-ţi corpul, căci peste 20 ani te vei uita în urmă, la poze şi vei constata că imaginea pe care o credeai reală, era de fapt nesiguranţa celor din jur proiectată în tine.» Nici nu ştiu dacă aveam sau nu celulită. Acum ştiu că am, la fel că orice femeie normală. Fac tot ce pot prin alimentaţie şi sport, să fiu cea mai bună versiune a mea, PENTRU MINE. Sper ca fata mea să nu ajungă la 27 de ani că să înveţe asta", a scris artista în dreptul imaginii de mai jos.

 

In liceu imi era rusine sa port fusta scurta de teama ca nu cumva sa am celulita vizibila. Abia acum imi dau seama ce fraiera eram ca plecam urechea la idealuri de frumusete fals create, imi construiam singura complexe pentru ca toti din jur isi faceau asta... Mama mi-a spus atunci: "iubito, bucura-te de tine si iubeste-ti corpul, caci peste 20 ani te vei uita in urma, la poze si vei constata ca imaginea pe care o credeai reala, era de fapt nesiguranta celor din jur proiectata in tine." Nici nu stiu daca aveam sau nu celulita. Acum stiu ca am, la fel ca orice femeie normala. Fac tot ce pot prin alimentatie si sport, sa fiu cea mai buna versiune a mea, PENTRU MINE. Sper ca fata mea sa nu ajunga la 27 de ani ca sa invete asta. 🙏 #fuckstereotypes

A post shared by Sore (@soreonline) on

Frumoasa artistă are o fetiţă cu avocatul Mircea Julean.

Sore, pe numele ei adevărat Sorina Mihalache, s-a născut pe 3 noiembrie 1989, în Bucureşti. A devenit mamă pentru prima dată pe 25 martie 2016. Tatăl copilului e avocatul Mircea Julean.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro