VIDEO / Ea este copila fenomen din industria muzicală autohtonă! Uite-o cum cântă live. E senzaţie

foto: facebook

Nicole Cherry a făcut show la "star Matinal", luni dimineaţă, unde a cântat live. Tânăra a spus că părinţii ei au grijă să o ţină mereu cu picioarele pe pământ.

Invitată în platoul emisiunii "Star Matinal", Nicole Cherry a acceptat provocarea matinalilor şi a cântat live. Vocea copilei a răsunat în platoul emisiunii, care deborda de energie.

Tânăra a rememorat momente importante din copilăria ei, povestind cu mândrie despre sora ei, în vârstă de 22 de ani, stabilită în Anglia. Adolescenta a spus că părinţii ei îi spun mereu că nu trebuie să uite niciodată de unde a plecat.

"Sora mea este make-up artist. Da, m-a machiat la câteva dintre videoclipuri. Ea este stabilită în Londra, unde locuieşte împreună cu iubitul ei. Părinţii mei nu au făcut niciodată diferenţe între noi. Nu am fost un copil problemă, dar eram cam nebună. M-am ascuns o dată sub pat jumătate de oră. M-a căutat mama, săraca! Când m-a descoperit, vaaai! Părinţii mei mi-au spus că nu trebuie să uit de unde am plecat", a declarat Nicole Cherry la "Star Matinal", de la Antena Stars.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro