VIDEO / Ea este doamna "cash". Camelia Şucu, dezvăluiri despre cariera de succes

Camelia Şucu foto: captura Antena Stars

Camelia Şucu este o femeie de succes. Deşi a terminat medicina, aceasta nu a profesat niciodată, ba mai mult a fost chiar vânzătoare, conform Antena Stars

Camelia Şucu este o femeie puternică care a ştiut să se facă remarcată în lumea afacerilor. În trecut, aceasta a deschis o afecere alături de soţul ei. După despărţirea de acesta, Camelia Şucu a fost nevoită să se reinventeze, mai ales că în timpul mariajului a stat mai mult în umbra soţului. Ulterior, vedeta şi-a deschis o afacere în domeniul agriculturii, deşi nu a fost foarte uşor. "Am intrat cu foarte mult curaj în râdnul producătorilor. Mă duceam la tot ce însemna întâlniri şi conferninţe ale producătorilor de legume şi de fructe", a povestit Camelia Şucu, conform Antena Stars.

Camelia Șucu a fost căsătorită cu afaceristul Dan Șucu, de care a divorțat, în 2007, după un mariaj care a rurat 18 ani. În urma partajului, femeia de afaceri s-a ales cu 37,5 milioane de euro. În ultimii ani, "Doamna Cash" a investit, potrivit propriilor declaraţii, peste 75% din suma colosală, în diferite afaceri, după ce a realizat că vânzarea de mobilă nu mai mergea la fel de bine ca înainte de criza economică.

B.H.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro