VIDEO / El a înşelat-o cu toate, ea a crezut în vrăjeala lui şi l-a iertat! Cum a gafat Alex Piţurcă, în public, în faţa iubitei sale

Fiul lui Victor Piţurcă şi Iulia Pârlea © Arhivă

Nici Iulia Pârlea nu mai are arme să se lupte cu iubirea lui Alex Piţurcă. De ceva timp, cei doi trăiesc o poveste de dragoste presărată cu...de toate. S-au certat, s-au împăcat, s-au despărţit, s-au înşelat....şi mai nou, s-ar fi înjosit în văzul tuturor. Potrivit unor informaţii apărute în presă, marele crai de Dorobanţi ar fi umilit-o în restaurant pe "frumuşica" de la TV, pe care ar fi trimis-o acasă.

Şi să nu vă gândiţi pentru a face de mâncare! Nu, nici vorbă! Ci pentru că Alex jr. vrea să petreacă toată seara în compania altei domnişoare. De la o simplă ceartă, până la un scandal a fost doar un pas. Puţin euforic şi deloc în apele lui, fiul lui Victor Piţurcă ar fi început să-şi umilească iubita şi să-i vorbească urât în faţa tuturor. Ba mai mult, martori oculari susţin că fostul fotbalist ar fi şi bruscat-o pe aceasta. În urma conflictului, "frumuşica" de la TV ar fi părăsit restaurantul vizibil afectată de tot ce s-a întâmplat. Nu e singurul lucru pe care Iulia îl iartă. Dacă ar fi să derulăm puţin lucrurile, spune că nu e deloc surprinzător ceea ce se întâmplă cu celebrul cuplu.

Alex, băiatul de bani gata, care pare topit după şatena Iulia Pârlea era la fel de topit şi în urmă cu ceva timp, dar, surpriză! Partenera nu era nimeni alta decât "regina instagramului", Larisa. După ce a călcat pe bec, Alex a ştiut la ce metodă să apeleze pentru a-şi împăca iubita.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro