VIDEO / Emilia Ghinescu, la un pas de moarte: "Tata ne bătea cu ce nimerea"

+3 click pentru
galerie

Emilia Ghinescu vorbeşte despre trecutul său © Captură Video

Este o mamă fericită, cu 3 copii minunați, dar viața Emiliei Ghinescu nu a fost întotdeauna ușoară. Pentru prima oară, artista vorbește despre dramele pe care le-a trăit şi îşi dezvăluie secretele în faţa Andei Adam. Vedeta a vizitat-o pe artistă la ea acasă. Astfel, a aflat despre cruntele bătăi pe care Emilia le-a primit de-a lungul timpului, dar şi motivele prentu care nu şi-a cunoscut niciodată tatăl natural. Imagini și dezvăluirile, în exclusivitate, chiar acum!

Emilia Ghinescu a avut o copilărie grea, acolo unde tatăl său o bătea cu tot felul de obiecte. De asemenea, cântăreaţa de muzică populară a vorbit pentru emisiunea "Acces Direct" despre modul în care a crescut alături de băiatul său cel mare, dar şi despre prima întâlnire cu soacra sa. 

"Tot timpul trebuie să fiu zâmbitoare, dar uit de probleme când urc pe scenă. Fac şi mâncare şi curăţenie. Am crescut şi am învăţat alături de băiatul meu Andrei. Mă uit la Andrei şi îmi dau seama că nu ştiam despre ce e vorba şi cu ce se mănâncă activitatea de mamă. Nu puteam să-l veghez pe Andrei, deoarece şi mie mi se făcea somn lângă el. Făceam lucrurile din instinct. (...) Noi am fost generaţia bătută. Tata ne bătea cu ce nimerea şi nu aveam voie să facem anumite lucruri. Eu sunt din a doua căsătorie a mamei mele, însă mereu am întrebat-o pe mama de tata. Tatăl meu nu a vrut să aibă o relaţie cu mine, însă nici eu nu am insistat. Am înţeles că nu prea stătea pe acasă. (...) A existat riscul să nu pot face niciun copil, iar doctora mi-a spus să îi mulţumesc Domnului dacă am să reuşesc, întrucât exista şansa să fac un blocaj renal. Aveam nevoie să mă ajute cineva cu o problemă şi o prietenă mi-a spus de Sebi. Ne-am întâlnit la o cafea, el se apropia din ce în ce mai mult de mine, iar eu mă retrăgeam. A fost un adevărat stres când m-am întâlnit cu mama lui Sebi. Contrar lucrurilor ăstora, soacra mea m-a primit foarte bine şi nu m-a întrebat de ce m-am despărţit sau cum era în familia mea. Dacă m-ar înşela, l-aş ierta, dar ce i-aş face după... Nu aş putea să iert faptul ca bărbatul meu să aibă o relaţie de lungă durată, în paralel", a spus Emilia Ghinescu pentru emisiunea "Acces Direct".

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro