VIDEO / Emoţiile cresc din ce în ce mai mult! Sânziana Buruiană a dezvăluit ce mesaj va fi inscripţionat pe verighetele de nuntă

Sânziana Buruiană şi-a ales verighetele, şi-a ales şi buchetul de mireasă aşa că nunta poate să înceapă! Ia să vedem şi noi cu ce se laudă viitoarea mireasă.


Sânziana Buruiană a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile de nuntă. Emoţionată, blonda a mers să-şi aleagă verighetele şi a spus ce mesaj ar vrea să fie inscripţionat pe ele.

"O să fie o mare bătălie pe buchetul de flori. M-am gândit că verigheta trebuie să se asorteze cu nuanţa părului meu. Vreau să fie personalzată cu mesajul <<Amor per siempre>>", a declarat Sânziana Buruiană, vineri, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.

Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf urmează să-şi unească destinele în faţa lui Dumnezeu în toamna acestui an, încununând astfel o frumoasă poveste de dragoste care durează de mai bine de doi ani. Blonda a declarat în nenumărate rânduri că abia aşteaptă să devină mămică.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Cu câteva zile înainte de căsătorie, Sânzi are probleme cu Poliția! Imagini EXCLUSIVE cu blondina "înhățată" de oamenii legii

Sânziana Buruiană şi-a ales "cătuşele"! Ce model de verighete a preferat blonda


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro