VIDEO / Era idolul femeilor în anii 2 000, iar acum e un familist convins! Mihai de la Akcent, cum nu l-ai mai văzut până acum

Sursa foto: ŞtirileProTV

În urmă cu mai bine de zece ani de zile, Mihai făcea furori pe scenă alături de trupa Akcent, iar acum şi-a făcut propria "trupă" de fete acasă, căci artistul şi-a întemeiat o familie şi e mai fericit ca niciodată.

Are o relaţie stabilă de mai bine de zece ani, iar femeia care l-a cucerit iremediabil i-a dăruit o fetiţă. Mai mult de atât, împreună au adoptat încă una, iar în această seară, la Răi da`Buni, au vorbit despre povestea lor de iubire.

"E greu să faci parte dintr-o familie în care sunt trei fete. Nu mai scap atunci când se aruncă pe mine!", a spus el glumind.

De asemenea, Mihai a oferit mai multe detalii inedite şi despre femeia din viaţa lui: "Când am cunoscut-o pe Laura, nu ştia prea multe despre mine. Am întâlnit-o printr-un fin, nu-mi asculta piesele şi, mai mult, mi le critica.", a povestit el.

Ce i-a determinat să adopte o fetiţă a povestit chiar Laura. "Pur şi simplu am simţit să facem asta. Când eram mică visam să schimb vieţile celor din jur. Voiam să le dau jucăriile copiilor pe care-i vedeam."

Mihai a devenit cunoscut alături de trupa Akcent, care a făcut furori în toate colţurile ţării, în anii 2 000.

Citeşte şi:

Citeşte şi:

Bat clopote de nuntă în showbiz! Unul dintre cei mai comentaţi burlaci, obligat de iubită să o ia de nevastă

Riscă puşcăria! Cine vrea să-l bage la "mititica" pe fratele lui Sorin de la Akcent

Sorin Brotnei are un corp de invidiat! Ce mănâncă pentru a se menţine în formă fostul membru Akcent

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro