VIDEO EXCLUSIV / Când cântă Salam manele, lumea sare cu lovele! Imagini spectaculoase de la ultimul chef la care a participat artistul

+5 click pentru
galerie

Fanii l-au luat cu asalt pe manelist © Captura Video

Florin Salam, unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi de manele de la noi din ţară, are parte de o revenire în forţă. La ultimul chef la care a participat, celebrul artist a făcut un show de zile mari pentru care a fost recompensat cu mii de euro.

La ultimul chef la care a participat, Florin Salam s-a dezlănţuit de-a dreptul, cântând până aproape de epuizare. Aşa cum se aștepta toată lumea, celebrul, celebrul manelist a făcut un adevărat show, iar petrecăreţii s-au bulucit, de-a dreptul, pentru a ajunge lângă artist. De cum a păşit pe scenă Florin Salam a fost luat cu asalt de fanii extaziaţi, toţi cu buzunarele pline de bancnote pentru dedicaţii. Bodyguarzii locaţiei unde a cântat Florin Salam, au reuşit să facă faţă cu greu fanilor artistului. 

Mai mult decât atât, celebrul manelist a fost recompensat cu vârf şi îndesat, iar sumele încasate de Florin Salam au fost pe măsura prestaţiei sale. Dedicaţiile făcându-i pe toți cei din trupa manelistului mai bogaţi cu multe mii de euro. 

Florin Salam a revenit după trei luni de pauză

În toată perioada în care Florin Salam a lipsit de pe scenă, el s-a ocupat de răsfățul familiei. ”A decis ca, an de an, să își dedice câteva luni doar pentru familie. Așa a făcut și acum, și s-a ocupat doar de Roxana și copiii săi. Au stat tot timpul împreună, au mers în mici excursii, s-au relaxat, așa cum trebuie. Roxana a avut câteva probleme, dar le-a rezolvat. Ea a fost nevoită să se ocupe de înapoierea banilor celor care îl arvuniseră pe Florin la evenimentele la care el nu s-a mai dus”, ne-a explicat o rudă a cântărețului.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro