VIDEO EXCLUSIV / Copilul bătut de Grasul XXL vorbeşte despre scandal! "Să-i dăm la m**e! Cine e cu mine să strige m**e!"

Grasul XXL - foto: Facebook

Scene scandaloase la un bal al bobocilor. Dragoș Nichifor, cunoscut sub numele de scenă Grasul XXL, a avut din nou o ieşire nervoasă şi a lovit un minor.

Cântăreţul Grasu' XXL a coborât de pe scenă şi a bătut un băiat aflat în public. Scena a fost filmată, zilele trecute, de o tânără prezentă la bal.

Cum a început toată povestea a dezvăluit adolescentul, in exclusivitate, pentru spynews.ro. "Eram împreună cu prietenii mei şi mă distram, chiar dacă nu agreez acest cântăreţ. La ceva timp am început să-mi exprim dezacordul împotriva versurilor sale prin intermediul unor semne, nu tocmai adecvate ce-i drept... După un timp el a observat acest lucru şi a trimis bodyguarzii să ia măsuri. Necunoscându-mi identitatea, aceştia au luat măsuri împotriva altei persoane, agresându-l doar verbal şi spunându-i să părăsească clubul. În acest timp, după cum se poate observa şi pe filmare artistul a coborât de pe scena şi m-a lovit.", a declarat tânărul pentru spynews.ro.

Se pare că artistul nu-şi poate stăpâni furia şi recidivează! Rapper-ul şi-a făcut un obicei din a jigni oamenii din public. După cum se poate observa în filmare, Grasu' XXL s-a enervat la culme, a coborât de pe scenă ca să-şi facă dreptate singur. Înainte de a trece la fapte, Grasul XXL a dat indicaţii de pe scenă unui bodyguard pentru a-l găsi pe băiat. În filmare se poate auzi când artistul spune la microfon "Ăla! Ăla! Ăla!".

Înainte de a sări la bătaie, Grasul XXL a strigat la microfon în mod repetat "Să-i dăm la m**e! Cine e cu mine să strige m**e!", după cum a relatat minorul pentru Spynews.ro. Grasul XXL nu este la prima abatere de acest gen. În urmă cu trei ani, rapper-ul a mai avut o astfel de ieşire nervoasă în timpul unui concert susţinut la Roma.

Grasu XXL este un rapper român. Grasu' XXL cântă de la vârsta de 14 ani şi provine dintr-o familie cu tradiție în domeniu. Numele său adevarat este Dragoş Nichifor.

D.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro