VIDEO EXCLUSIV / Grea e viaţa când eşti singură! Ce face Dana Nălbaru în timp ce Dragoş Bucur este în Irlanda

+3 click pentru
galerie

Deși anunțase cu șurle și trâmbițe că se mută o perioadă în Irlanda să-i fie alături soțului, Dana Nălbaru  s-a întors în țară însoțită de doi dintre cei 3 copii pe care îi are cu actorul Dragoș Bucur!

Personaj destul de controversat, Dana Nălbaru a șocat de câteva ori opinia publică prin modul ciudat și original prin care a ales să-și trăiască viața și să-și educe copiii. După ce a renunțat la cariera artistică, Dana Nălbaru s-a dedicat în totalitate soțului și copiilor lor, dorințele și planurile acestora fiind singura prioritate a artistei! 

Așadar, când Dragoș Bucur a primit o ofertă de nerefuzat, Dana a ales să-l urmeze în Irlanda!Așadar, când s-a întors în țară mulți curioși s-au întrebat care este motivul și dacă există ceva "probleme în paradis" Dana a lămurit repede totul, răceala fetiței și alergia ei fiind unicul motiv pentru care s-au întors cu două săptămâni mai devreme, Dragoș Bucur rămânând acolo cu Sofia, fata cea mare! Așadar, cu soțul plecat și cu treburi mai puține de făcut, Dana Nălbaru a ales să iasă puțin la cumpărături la mall alături de cei mici.

Relaxată, zâmbitoare și fără pic de machiaj, artista demonstrează că există viață și după scenă, iar când familia este unită, nimeni și nimic nu mai contează... doar zâmbetul copiiilor și pacea sufletească!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro