VIDEO EXCLUSIV / Probleme din mariaj sunt istorie! Ce pune la cale Andreea Tonciu, după ce s-a împăcat cu soţul ei

+6 click pentru
galerie

VIDEO EXCLUSIV / Probleme din mariaj sunt istorie! Ce pune la cale Andreea Tonciu, după ce s-a împăcat cu soţul ei © Spynews.ro

După ce şi-a rezolvat probleme din mariaj, Andreea Tonciu, una dintre cele mai cunoscute brunete din showbiz-ul românesc, este pusă pe fapte mari. Ipostazele în care a fost suprinsă  de reporterii Spynews.ro sunt dovada clară că vedeta se pregăteşte intens de vacanţă. 

Problemele din mariajul Andreei Tonciu sunt istorie. După ce a pus lucrurile cap la cap, focoasa brunetă pare să fie pusă pe fapte mare.  Zilele trecute, focoasa brunetă  din showbiz-ul mioritic a fost surprinsă de reporterii Spynews.ro la târgul de turism ce are loc într-un renumit centru expozuiţional din Bucureşti, acolo unde vedeta a mers împreună cu soţul ei, Daniel Niculescu.

Îmbrăcată lejer, dar cu mult bun gust, Andreea Tonciu a afişat o formă de zile mari. După ce au studiat ofetele agenţiilor de turism prezente la simpozion, cei doi s-au despărțit pentru câteva momente. Timp în care, focoasa brunetă s-a îndreptat spre ieșire, acolo unde, după ce a purtat o scurtă convorbire telefonică, Andreea Tonciu s-a întâlnit cu o amică. 

Andreea Tonciu, probleme în căsnicie 

Recent, Andreea Tonciu dezvăluit faptul că, Daniel Niculescu, soţul vedetei, este un bărbat gelos, iar din această cauză între cei doi au existat nenumărate discuţii. "Tot timpul este foarte gelos. Chiar am avut anumite discutii. Eu când am o relaţie sunt o persoană foarte cuminte. Nu prea este de acord cu ieşirile mele, cu prietenele mele la cafea. Dacă ies trebuie să ies ziua. Să îi spun unde ies, că se uită nu ştiu cine... Încep să urlu şi închid telefonul şi punct. Am căzut de comun acord amândoi dacă eu nu ies, nici el nu iese. Deocamdată nu a apărut monotonia, dar sper să nu intervină. Eu nu divorţez deocamdată de soţul meu şi dacă eu vreodată voi divorţa veţi şti. Nu cred că m-ar înşela. La mine găseşte tot ce vrea el", a mărturisit vedeta, în urmă cu ceva vreme.  

În anul 2016, Andreea Tonciu şi Daniel au devenit soț și soție. Naşii celor doi tineri au fost Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Pe 8 iunie 2016, Andreea a născut la o clinică privată din Bucureşti. Fetiţa a primit numele Rebecca Ana Maria. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro