VIDEO EXCLUSIV / Solistul trupei The Motans, scene de toată jena în public, alături de iubită! După ce mănâncă, ea îi verifică dantura, iar el se asigură că nu a mai rămas niciun rest acolo unde nu trebuie

+6 click pentru
galerie

De când au venit de pe meleagurile moldoveneşti, basarabenii talentaţi ce-i drept... au dat lovitura în România, scotând hituri pe bandă rulantă!

Aşa se întâmplă şi în cazul trupei The Motans, cu a lor piesă Jackpot! Se pare că titlul piesei le-a purtat noroc artiştilor din Chişinău care au dat lovitura cu această piesă pe radiouri şi nu numai. Dacă în cântec solistul trupei, Denis Roabeş pare un tip dur şi plin de tupeu, ei bine realitatea este cu totul alta. Mic de înălţime, blonduţ şi deloc excentric, Denis a ieşit cu iubita la mall să mănânce o shaorma cu de toate la împinge tava!

După ce a păpat tot din farfurie, Denis "The Motans" a luat o sticlă cu apă şi înainte să bea şi-a clătit tacticos gura de resturile mâncării, fără să-şi dea seama că gestul nu era tocmai potrivit pentru o vedetă şi că mulţi curioşi se uitau la el! :(

Avantajul colegului său, Carla's Dreams, ar fi fost că fără machiaj nu l-ar fi recunoscut nimeni şi se putea scobi în voie. Gesturile ciudate ale lui Denis Roabeş "The Motans" au continuat...  Şi-a pus iubita să-i verifice dantura de ultimele fărâme de carne, apoi s-a clătit din nou cu apă... şi a plecat!

Se pare că viaţa de vedetă vine la pachet şi cu multe vizualizari pe youtube, dar şi cu multe griji faţă de comportamentul în public şi în faţa unor fani gata să te iubessca, dar gata să te şi judece! Odată igiena dentară terminată, Denis "The Motans" şi-a luat fata de mână şi s-a pierdut în mulţime, la fel de tăcut. Până la urmatorul hit, îi urăm lui Denis să consulte un stomatolog şi să-şi cumpere o aţă dentară. =))

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro