VIDEO / "Fetele rele" din showbiz, lovite de Cupidon! Loredana Chivu, afirmaţii fără perdea: "Eu nu am şef"

+3 click pentru
galerie

Loredana Chivu © Instagram

Invitate în cadrul emisiunii "Xtra Night Show", Denisa Despa, Loredana Chivu şi Simona Traşcă au vorbit despre cum petrec ele Ziua Îndrăgostiţilor, dar şi despre ce planuri au pentru viitor. 

"Fetele rele" din showbiz au spus că sunt fericite, chiar dacă Loredana Chivu este singura care trăieşte o poveste de iubire îndelungată, mai exact de patru ani de zile. În ceea ce o priveşte pe Simona Traşcă, vedeta spune că este singură, însă extrem de fericită. 

"Eu sunt liberă de contract şi azi am sărbătorit Ziua Independenţei. Mă bucur pentru Loredana. Sunt foarte bine aşa cum sunt, iar acum fac ce vreau eu. Nu mai am şef!", a susţinut Simona Traşcă.

"Simona mi-a gătit un curcan imens", a completat Denisa Despa.

"Eu nu am şef! Suntem de patru ani împreună, dar am avut o pauză de 6 luni. Un an a stat în America. M-am cunoscut cu iubitul meu pe o reţea de socializare. Tot îmi scria şi mă invita la film, dar ei îl refuzam constant. Nu ştiu cum de i-am răspuns. Ulterior, am început să ne vedem din ce în ce mai des. (...) Ne-am împăcat de puţin timp, adică în august. Am avut o ceartă destul de urâtă. Vorbesc mereu de căsătorie, dar pasul ăsta nu îl faci mereu. Nu te trezeşti cu gândul că vrei să te căsătoreşti. Vreau să fie o decizie pentru totdeauna. (...) Am avut şi momente cu lumânărele şi trandafiri", a spus Loredana Chivu. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro