VIDEO / Fiica lui Florin Salam, tratată ca o prinţesă. Prima băiţă a făcut-o printre bani şi bijuterii cu diamant

Florin Salam a uimit pe toată lumea prin botezul pe care l-a organizat, însă nu s-a oprit aici. Ieri a chemat din nou preotul acasă, pentru o nouă slujbă, iar astăzi Jaqueline Maria a avut parte de prima băiţă.

Vedeta familiei s-a bucurat de un ritual demn de o adevărată prinţesă. "Nu a avut loc a doua zi pentru că am vrut să vină preotul şi acasă, pentru a putea să i se citească şi să o miruiască", a declarat Roxana Dobre pentru emsiunea Acces Direct de la Antena 1.

Ca să îi meargă bine în viaţă, mămica i-a umplut cădiţa cu bani, bijuterii cu diamante, dar şi mir. "Am pus miere ca să fie dulce, am pus petale de trandafiri, fulgi şi orez, dar şi bijuterii", a mai completat Roxana Dobre.

Manelistul și Roxana s-au cunoscut în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti, iar dragostea dintre cei doi a fost una la prima vedere. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Roxana Dobre a adus pe lume, 3 septembrie, prin cezariană, o fetiţă sănătoasă, bucuria lui Salam, care a primit numele de Jacqueline Maria.


Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

VIDEO / Care este starea de sănătate a fetiţei lui Florin Salam după ce a ajuns la Urgenţe? Artistul a spus tot

VIDEO / Florin Salam a chemat preotul de urgenţă, acasă, a doua zi după botez! Ce s-a întâmplat

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro