VIDEO / Fiul Luminiţei Anghel, faţă-n faţă cu adevărul! David Puşcaş, la detectorul de minciuni! Răspunsurile lui i-au lăsat pe toţi mască

Sursa foto: Facebook

A sosit momentul adevărului! Fiul Luminiţei Anghel a acceptat provocarea agenţilor de la emisiunea "Agenţia VIP"!  David Puşcaş a facut testul poligraf, iar răspunsurile lui au şocat o ţară întreagă.

Fiul artistei a mărturisit că mama lui nu-i va plăcea atunci când va afla că el s-a suspus unui test cu detectorul de minciuni.

"Nu mi-a plăcut faptul că a trebuit să fiu sincer. Mama nu o să fie încântată că am făcut acest test. Nu am mai vorbit cu mama mea de săptămâni bune. Îmi doresc să fac Facultatea de Jurnalism. (…) Mi-am şantajat mama că mă sinucid. (…) Am încercat să mă sinucid. (…) Mama vrea să plece din ţară fără mine, nu ştiu care este adevărul. Eram puţin gelos pe sora mea, Măriuca. (…)", a declarat David Puşcaş în cadrul emisiunii "Agenţia VIP".

Întrebările la care fiul Luminiţei Anghel a răspuns sunt: "Ai lovit-o vreodată pe Măriuca", "Ai fost concediat de la ultimul loc de muncă din cauza concedierilor la program?", "În ultimul an ai şantajat-o pe mama ta spunându-i că te vei sinucide?", "În ultimul an ai luat vreun drog interzis?". 

“David o urăşte pe Măriuca şi pe soţul meu. În timp ce conducea, a lovit cu pumnul bordul maşinii până când i-a dat sângele.”, a declarat la un moment dat Luminiţa Anghel.

"Dacă mama aşa consideră, e problema ei. Nu-i urăsc. Să urăşti... deja implică alte sentimente mult mai profunde. Nu pot să spun că-i iubesc pentru că aş fi ipocrit, dar ţin la ei şi au făcut parte la un moment dat din viaţa mea. Da, am avut o descărcare nervoasă şi emoţională. Ne-am certat şi am avut nervii întinşi la maxim şi da, m-am descărcat.", a declarat fiul artistei în cadrul aceleiaşi emisiuni.

David Puşcaş, fără job, dar cu pretenţii mari! Tot în portofelul Luminiţei Anghel "se uită" ca să-şi împlinească cel mai mare vis

Luminiţa Anghel s-a căsătorit cu Silviu Dumitriade în urmă cu cinci ani. Cei doi au împreună un fiu pe nume Filip. Luminița Anghel a trecut până acum prin două căsnicii eșuate. Prima, cu Dragoș Anghel, iar cea de-a doua cu fostul fotbalist Marcel Pușcaș. La două luni după căsătoria cu Marcel Pușcaș, artista și soțul ei au înfiat un băiețel, pe nume David. După divorțul de Marcel Pușcaș, a urmat o perioadă dificilă pentru cântăreața, plină de drumuri la tribunal și procese pentru custodia copilului, dar David a rămas în cele din urmă la ea, timp în care Luminiţa Anghel s-a ocupat îndeaproape de educaţia lui.

În ultimul an însă, între artistă şi David Puşcaş au apărut nenumărate conflicte, care au culminat cu mărturisirea băiatului care spunea că este îndrăgostit de mama lui.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro