VIDEO / Florin de la MPFM, singur şi debusolat pe plajă. Fostul concurent pare extrem de răvăşit

+3 click pentru
galerie

Florin de la MPFM nu şi-a găsit sufletul pereche după despărţirea de Alexandra © Facebook

Florin, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", nu pare să-şi fi găsit încă fericirea în viaţa niciunei femei. Relaţia pe care a avut-o cu Alexandra pare să-i fi lăsat un gust amar. Florin nu a mai fost văzut împreună cu nicio altă fată şi este singur de ceva timp.

Florin, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" postează adesea citate motivaţionale pe reţelele sociale, acolo unde le arată fanilor cum face să depăşească anumite momente mai puţin plăcute. Cea mai recentă ipostază în care Florinfostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost văzut este una extrem de răvăşitoare. Florin se află la malul mării, acolo unde simte pulsul apei şi pare foarte gânditor. Ba chiar pare şi că se roagă şi că se bucură de un moment doar pentru el. Florin se plimbă cu picioarele în apă pe plajă, este singur şi pare debusolat.

Poate asta este doar o stare pe care o transmite, iar lucrurile merg, poate, chiar foarte bine în viaţa sa, mai ales că fericirea poate fi găsită peste tot. De altfel, Florin, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", a postat zilele trecute un citat motivaţional în care le transmitea celor care nu au încă un cuplu cum să facă să nu se simtă singuri.

"Toate cele bune. Să fim mai buni şi, astfel, vom avea parte de liniște. Şi dacă sunteţi singuri, condiseraţi fiecare om din jur un membru al familiei voastre!!!", a scris Florin, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu"

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro