VIDEO / Florin Marin, singur de Ziua Îndrăgostiţilor: "M-am trezit cu un ochi umflat". Ce cadou i-a făcut noul iubit

+3 click pentru
galerie

Florin Marin © Facebook

Florin Marin s-a mutat în străinătate pentru a trăi alături de iubitul lui, dar este singur de Ziua Îndrăgostiţilor. Chiar şi aşa, partenerul lui de viaţă i-a făcut un cadou spectaculos şi a lăsat-o fără cuvinte.

Într-un interviu acordat pentru emisiunea "Răi da buni", Florin Marin a declarat că s-a trezit de dimineaţă cu ochiul stâng foarte umflat şi a mers la spital. 

"Ştiu că Philip şi-a găsit pe altcineva în România, am aflat şi eu. Sunt singur pentru că iubitul meu este plecat în Madrid cu treabă. Foarte naşpa a fost ziua de astăzi, m-am trezit cu un ochi umflat, acum vin de la spital. Ochiul stâng mi s-a umflat. Mi-a făcut un cadou frumos iubitul meu. Mi-a spus că mă aşteaptă avocatul jos să merg să semnez că mi s-a făcut cadou o maşină. Eu primesc cadourile din dragoste", a spus Florin. 

"Nu vom divorţa vreodată. Am avut discuţia asta cu Philip. fiecare face ce vrea. El este în Iaşi acum. Şi-a găsit pe cineva acolo. Se va reîntorce în Anglia. Mi-a dat mesaj azi să îmi spun la mulţi ani şi mi-a zis că vrea să se mute în Iaşi", a mai spus el.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro