VIDEO / Florin Răduţă, decizie luată după câştigarea premiului "X Factor"! La ce nu vrea să renunţe sub nicio formă artistul

foto: facebook

Florin Răduţă a luat o decizie extrem de importantă pentru cariera lui la scurt timp de la câştigarea premiului "X Factor". Artistul a împărtăşit această hotărâre cu prietenii virtuali, care au fost foarte încântaţi.

Florin Răduţă a postat pe o reţea de socializare un filmuleţ în care interpretează piesa lui Ed Sheeran, "Photograph", în variantă proprie. Artistul le-a mărturisit acestora că deşi a fost desemnat concurentul cu factorul X nu va renunţa la pasiunea lui pentru cover-uri.

"Chiar daca am câştigat X Factor, pasiunea mea de a face cover-uri rămâne. În felul ăsta pot ajunge la voi! Ceva de noapte bună! Sper să vă placă, #OAMENI", este mesajul postat de câştigătorul X Factor şi care însoţeşte clipul postat de acesta, în care interpretează melodia "Photograph", a lui Ed Sheeran.

Prietenii virtuali au fost extrem de încântaţi de rezultat: "Ador melodia asta. Eşti genial. Meriţi tot respectul din lume. Ai o voce atât de caldă şi frumoasă. Doamne, ce voce de înger ai" / " Frumos. Ador melodia şi mai ales cum ai cântat-o încearcă şi Ross Copperman - Hunger" / "Melodia mea preferată. Şi artistul meu preferat".

Florin Răduţă a câştigat premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro, și toate premisele pentru o carieră de succes în muzică.

Citeşte şi:

VIDEO / Florin Răduţă, grav bolnav? Câştigătorul "X Factor" 2015 a vorbit despre o problemă care-i dă mari bătăi de cap: "Trebuie să merg să-mi fac un tomograf"

VIDEO / Decizia pe care a luat-o Florin Răduţă, la scurt timp după ce a câştigat "X Factor": "Mai stau câteva luni, după care..."

Drumul către succes a fost plin de îndoieli! El omul care i-a spus lui Florin Răduţă să meargă la "X Factor" că va câştiga. Iată conversaţia

Cum i s-a schimbat viaţa lui Florin Răduţă de când a câştigat trofeul "X Factor": "Am plâns nouă ore de când s-a terminat concursul!"

Câştigătorul de la "X Factor" a decis. Ce va face Florin Răduţă cu premiul de 100.000 de euro

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro