VIDEO / Florin Ristei are calităţi ascunse! Uite cum imită un celebru interpret de muzică populară la "Te cunosc de undeva"

Sursa foto Antena 1

Cântăreţul Florin Ristei a deschis ediţia de sâmbătă a cunoscutei emisiuni "Te cunosc de undeva".

Florin Ristei marchează încă o transformare uriașă. Îl știm, cântă pop rock, a încercat multe la viața lui, dar muzică populară? Ei bine, da! Căci ruleta norocoasă i l-a oferit în dar pe Radu Ile. Și ce credeți? Scena "Te cunosc de undeva" a răspunat pe melodia "Și-am iubit o...".

Artistul a intrat perfect în pielea personajului, ba mai mult a spus că i-a plăcut foarte mult să intepreteze acest rol deosebit pe care i-a interpretat pentru prima oară.

Andreea Antonescu, Viorica și Margherita din Clejani, Carmen Simionescu, Tania Popa, Șerban Copoț, Florin Ristei, Adrian Enache, Nadir Tamuz și Cezar Ouatu intră în fascinanta lume a muzicii și vocilor live, în cel de-al optulea sezon al transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!”, care a început în această toamnă la Antena 1.

Concurenții vor fi încurajați de prezentatorii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, înainte de a fi notați de maeștrii juriului: Ozana Baranacea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan.

T.S

Citeşte şi: 
Surprize mari! Horia Brenciu se întoarce la “Te cunosc de undeva!”
FOTO / Andreea Bălan, apariţie de senzaţie la "Te cunosc de undeva"! Vedeta şi-a etalat formele într-o rochie decoltată şi transparentă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro