VIDEO & FOTO / Lavinia Pîrva a intrat în rândul vedetelor care poartă perucă! Efectiv nu o recunoşti!

+6 click pentru
galerie

Lavinia Pîrva a purtat într-o emisiune tv o perucă pe care a folosit-o la filmările celui mai nou clip, respectiv la melodia "Sfârşitul lumii". © Sursa foto: Facebook

După Andreea Marin, Raluca Bădulescu, Delia Matache, Lora şi Xonia, a venit rândul Laviniei Pîrva ca să poarte perucă. Artista a ales un model care i-a pus pe mulţi în dificultate. Pe lângă faptul că nu o recunoşti... unii au crezut că vedeta şi-a pus extensii şi s-a vopsit.

Lavinia Pîrva a purtat într-o emisiune tv o perucă pe care a folosit-o la filmările celui mai nou clip, respectiv la melodia "Sfârşitul lumii". Ea a spus că a ales să vină aşa la tv, pentru că are părul nearanjat şi nu a avut timp de el.

"Mi-am pus peruca, pentru că nu m-am spălat la păr, e nearanjat", a spus Lavinia Pîrva în cadrul unei emisiuni tv.

Partenera lui Ştefan Bănică Jr. a lansat videoclipul piesei "Sfârşitul lumii", la care a colaborat cu artistul Cabron, pe 3 mai.

Lavinia Pîrva este cântăreaţă, fostă membră a trupei Spicy. După ce trupa s-a destrămat, artista şi-a urmat cariera solo.

Ștefan Bănică Junior s-a născut pe 18 octombrie 1967, București. El e un cântăreț de muzică ușoară, rock, prezentator, moderator TV, actor de film și teatru român. Este fiul celebrului actor Ștefan Bănică și al jurnalistei Sanda Vlad-Liteanu. În prezent, el trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Lavinia Pîrva.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro