VIDEO & FOTO / Şocant! Păpuşa Ken a prezentat filmul operaţiei de înlăturare a coastelor

+4 click pentru
galerie

Rodrigo Alves © Captură Video

În urmă cu ceva timp, Rodrigo Alves a decis că este necesar să se despartă de patru coaste pentru a avea o siluetă ca de viespe. Planul lui a fost pus în practică, iar vedeta pe plan internaţional ''a reuşit performaţa'' de a căpăta forma mult dorită. 

Acum, la luni distanţă de acel eveniment, Păpuşa Ken a decis că este momentul să prezinte publicului filmul operaţiei care a făcut înconjurul lumii. În materialul arătat publicului larg, Rodrigo Alves a expus tot traseul pe care acesta l-a avut de parcurs pentru ca să dobândească silueta mult visată.

Cei care vizionează clipul pot observa că momentul culminant al clipului este acela în care Rodrigo Alves îşi prezintă propriile coaste. Acestea sunt puse pe o tavă. După ce au fost aşezate pe tavă, cele patru coaste au fost lăsate ''la păstrat'' într-un borcan special.

Cele patru coste scoase de Rodrigo Alves reprezintă doar un vis împlinit pe jumătate. Într-un interviu acordat pentru o televiziune italiană, Păpuşa Ken a dezvăluit faptul că iniţial îşi dorea ca să îi fie îndepărate 6 coaste. Din păcate pentru el, nici un medic nu a acceptat o asemenea propunere.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro