VIDEO / Gabi Luncă, declaraţii în direct despre melodia pe care Loredana Groza i-a "furat-o"! "Uite cu cine mă judec eu!"

Sursă foto: captură Antena Stars

Gabi Luncă a intrat în direct în emisiunea "Agentul VIP" pentru a vorbi despre situaţia tensionată dintre ea şi Loredana Groza.

Consumându-se pe tema piesei plagiate, Gabi Luncă a făcut dezvăluiri în direct în emisiunea lui Cristi Brancu. Intrată prin telefon, artista a mărturisit: "Am aşteptat să vină să mi-o ceară. Am spus că nu-mi trebuie banii ei. Dacă vor fi vreodată nişte bani, vor merge la amărâţi. Loredana a fost stăpână pe ea, eu nu mă pot măsura cu ea. Astăzi de multe ori se lucrează pe ochi frumoşi. Dacă am văzut că Loredana e aşa cum e şi mă minte în faţă şi nu doar pe mine, ci o ţară întreagă! Mă minte că piesa nu e făcută de mine şi că ar fi din folclor. Am ajuns acasă, am băut o cană de cafea şi am stat toată noaptea şi am scris tot textul! E scrisă pe drepturi de autor. Uite cu cine mă judec eu, era un copil, era la grădiniţă, atunci când eu cântam piesa. Nu pot să cumpăr dreptatea, dar este un Dumnezeu şi va face dreptate, chiar dacă acum ea râde şi se bucură".

Vezi ce are de gând să facă în legătură cu asta pe www.antenastars.ro

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Gabi Luncă, la un pas de moarte, din cauza farmecelor care i s-au făcut: "Arătam ca un cadavru!"

VIDEO / Gabi Luncă, mărturisiri în prag de sărbători! "Dumnezeu m-a vindecat de cancer"

După doi ani de păruială, nici fanii nu se mai aşteptau la asta! Răsturnare de situaţie în scandalul dintre Loredana şi Gabi Luncă!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro