VIDEO / Gabriela Cristea, din nou însărcinată?! "Sunt atât de mulţumită şi de împlinită cu ce am primit"

+3 click pentru
galerie

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea © spynews.ro

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au botezat-o, sâmbătă, pe fetița lor, Bella Victoria Margot. După fericitul eveniment cuplul a făcut o veste total neaşteptată. 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost invitaţi în emisiunea "Xtra Night Show" acolo unde au vorbit deschis despre un nou mebru al familiei. Cei doi iau în calcul această posibilitate şi măturisesc deschis că săptămâna trecută au crezut că Gabriela Cristea este din nou însărcinată. 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda şi-au botezat fetiţa, iar fastuosul eveniment a fost planificat până la ultimele detalii. Mămica a radiat de fericire, iar micuţa Victoria a captat atenţia tuuror.

Fericiții părinți, Gabriela Cristea și Tavi Clonda, au venit în platoul "Xtra Night Show", pentru a discuta despre acest mare şi fericit eveniment din viaţa lor, dar au mărturisit şi faptul că se gândesc la un al doilea copil.

"A fost o petrecere reuşită. A fost frumos, nouă ne-a plăcut... meniul, Tavi nu a mâncat aperitivul şi se gândea că trebuia să îl ceară la pachet. Mâncarea a fost senzaţională. La două dimineţa ne-am dat seama că trebuie să aruncăm apa de la băiţă de la mir la un copac, aşa se zice, şi am aruncat apa la un cireş. Eu am mâncat multe cireşe în sarcină, cred că Victoriei o să îi placă. Mărturisim în premieră că luna trecută am crezut că am comis-o ( n.r. că a rămas însărcinată). Am simţit din nou emoţiile alea... şi dacă e să se întâmple... e foarte bine! Nici nu mai am curaj să îi cer lui Dumnezeu încă o dată... sunt atât de mulţumită şi de împlinită cu tot ce am primit." a declarat Gabriela Cristea. 

"Mai trebuie să lucrez, nu forţăm lucrurile. Ne dorim încă unul... să fie distanţa de un an între ei." a completat Tavi Clonda. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro