VIDEO / Geani Kiriţă a recunoscut totul la "Xtra Night Show"! Bolile cu transmitere sexuală nu l-au ocolit

+2 click pentru
galerie

Foto Facebook

În platoul "Xtra Night Show" Giani Kiriţă, Mara Bănică şi Cătălin Bordea au avut parte de senzaţii tari. Li se puneau întrebări, iar un răspuns evitat sau greşit îi obliga să mănânce câteva mâncăruri care le întorceau stomacul pe dos.

Mara Bănică l-a întrebat pe Geani Kiriţă ce boli cu transmitere sexuală a luat de la partenerele sale. Toţi au început să se amuze când au auzit această întrebare. Acesta nu s-a speriat şi chiar a răspuns
"De ce să nu răspund?! Ce Bordea, tu nu ai avut, sau ce? N-am avut!!!" a declarat acesta care imediat a răspuns provocării şi a început să mănânce din fuduliile de porc.

Aşadar, Geani Kiriţă a recunoscut că a suferit de câteva boli cu transmitere sexuală de-a lungul timpului.

Despre XNS
După ce și-a luat ”ADIO” de la telespectatori din postura de prezentator al emisiunii”Un show păcătos”, Dan Capatos s-a întoars pe micile ecrane cu un show nou-nouț, cu o echipă mărită și, evident, cu subiecte care mai de care mai incitante. Mai exact, de pe 9 ianuarie, Dan Capatos, alături de păcătoșii Silviu Andrei, Cătălin Bordea și Daniela Crudu au dat drumul unei noi emisiuni. Dar nu singuri, ci alături de una dintre cele mai comice figuri a ultimilor ani, simpatica Anisia Gafton urmând să se alăture emisiunii din postura de coprezentator.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro