VIDEO / Georgeta, femeia care a vorbit ultima oară cu Israela : "De miercuri am început să sun la poliție"

+3 click pentru
galerie

Israela a murit © Arhiva

Georgeta este administratorul afacerilor Israelei a declarat la "Agenția Vip" că a încercat încă de miercuri seară să afle ce s-a întâmplat cu fosta balerină.

Georgeta este persoana cu care Israela a vorbit pentru prima dată şi a descoperit că ceva este în neregulă cu milionara. 

"Luni am vorbit cu ea. Urma să vorbim marţi seara tot după ora 9. Am apelat-o deoarece se simțea rău și i-am sugerat să cheme medicul. Ea a spus că și-a luat medicamente și că așteaptă să se simtă mai bine. Doamna nu mi-a mai răspuns. Telefonul suna până vineri dimineața. Am sunat la poliție miercuri și a doua zi a fost descoperită. Miercuri a fost poliția acolo, au vorbit cu vecinii. Au stat la ușă și joi, dar nu a deschis nimeni. Nu au putut sparge ușa.", a declarat femeia la "Agenția Vip".

Mai mult decât atât femeia susține că are mesaje care dovedesc faptul că a încercat să se asigure că Israela este bine încă de miercuri seara. 

"Se pot verifica convorbirile de pe telefon. Nu a intrat corpul in putrefacție, așa cum s-a spus. Am vorbit lunea trecută cu doamna lunea trecută. De miercuri până vineri am încercat să dau de ea, am sunat la 112 încă de miercurea trecută.", a spus femeia, la "Agenția Vip". 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro